Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nemulțumiri de pacient UPDATE-Secția de Nefrologie, plină de gândaci morți, mizerie, gresie de 30 de ani?

ro

11 Mar, 2016 13:08 2952 Marime text
Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa este din nou arătat cu degetul. Un constănţean descrie pe Facebook condițiile din Secţia de Nefrologie din Spitalul de Urgenţă (Salonul 2103).
 

”Paturi mai tari ca o caramidă, mizerie, geamuri atât de "curate" încât abia mai poți vedea ceva prin ele, cornize din fier beton, gândaci morți. Avem și noptiere dar de trei zile stau pe hol. La baie jumătate din gresia de acum 30 de ani lipsește, apă curge doar cea rece printr-o baterie ruginită, wc-ul nu funcționează. Cam astea sunt condițiile din spital, pentru care se face un decont de doar 2000 lei/săptămână pentru masă și cazare. Mâncarea este groaznică și puțină”, descrie omul experiența din acea secție.

 
Nu este prima dată când Spitalul Județean se confruntă cu o astfel de publicitate negativă. Am încercat să luăm legătura cu managerul unității spitalicești, însă nu am reușit. Imediat ce vom avea un punct de vedere oficial îl vom publica.

UPDATE, ora 12.27:

Managerul Spitalului Județean, Dănuț Căpățână, ne-a trimis un sms în care transmite următorul punct de vedere: ”Dacă există nemulțumiri, așa cum am spus de fiecare dată, sesizarea să fie făcută în scris, pentru a putea lua măsuri.”




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii