Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nemulţumirea unui bărbat de ceea ce se întâmplă pe peronul Gării Constanţa

ro

09 May, 2016 15:17 2038 Marime text
Un constănţean a publicat ieri un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care îşi exprima atât nemulţumirea, cât şi „groaza” de ceea ce a văzut în Gara Constanța.
 
Acesta povestește cu lux de amănunte cum pe peron ieri au venit circa 150 de rromi care așteptând un tren au început să își împartă pumni. Porivit bărbatului nemulțumit, persoanele de etnie rromă au intrat în tren și au ocupat locurile persoanelor care circulau cu bilet.
 
Mai jos vă prezentăm integram mesajul bărbatului publicat pe rețeaua de socializare.
 
„Şoc şi groază în gara Constanţa
Astăzi, 8 mai 2016, peronul gării Constanţa a fost ocupat de aproximativ 150 de romi de toate vârstele veniţi să prindă trenul personal Constanţa- Călăraşi, cu plecare la ora 14.40. Cei mai în vârstă purtau sacoşe tip supermarket şi saci plini cu ceea ce primiseră prin cimitirele constănţene. Impresionanţi erau copii majoritatea lor în piciorele goale, o mică parte fiind încălţaţi cu papuci de plastic. Toţi erau îmbrăcaţi cu haine ponosite, probabil nicioată spălate. Cei în vărstă de 10-15 ani se antrenau aplicând diferite figuri de K1. La un moment dat, plictisiţi de atâta aşteptare cei mai în vârstă, acompaniaţi şi de copii s-au luat la bătaie. Când trenul, format din două vagoane supraetajate a fost tras la peron, toată şleahta s-a năpustit în vagoane, ocupând majoritatea locurilor. Cetăţenii normali, care aveau bilete au rămas neputincioşi pe holuri. A fost nevoie de itervenţia şefului de tren, o femeie, ajutată de un poliţist şi doi bodygarzi, pentru a fi daţi jos cei fără bilete. O mică parte dintre romi au fugit şi şi-au cumpărat bilete. Ceilalţi, erau daţi jos dintr-un vagon, dar se urcau imediat în celălalt. Asta până când s-au plictisit organele de ordine. În final trenul a plecat, cu toţi romii în el, dar le plâng de milă oameilor normali care au călătorit în condiţiile total improprii provocate de aceşti călători frauduloşi, în marea lor majoritate. Peronul a rămas plin de mizeriile aruncate peste tot de această ceată de cetăţeni europeni.
Poate autorităţile locale vor lua măsuri ca satfel de scene să nu se mai întâmple, nu de alta dar începe sezonul estival!”, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a bărbatului supărat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii