Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nașul Tv Filmul care îl îngrozește pe Ponta (video)

ro

25 Sep, 2014 22:34 1803 Marime text
Primele imagini din filmul despre cazul procurorului Cristian Panait au fost publicate azi de regizorul peliculei, Tudor Giurgiu, în secvenţele lungmetrajului apărând şi Robert Turcescu, despre care cineastul a precizat, pentru Mediafax, că îşi interpretează propriul rol, cel de moderator TV.
 
Regizorul Tudor Giurgiu a publicat, azi, pe blogul personal şi pe pagina sa de Facebook primele imagini din filmul despre cazul procurorului Cristian Panait. Teaserul filmului “De ce eu?”, cunoscut până de curând sub titlul de “Cristian”, începe cu textul scris: “Înainte de 21 decembrie 1989, Securitatea, poliţia politică a regimului comunist, avea un efectiv de 15.312 angajaţi şi beneficia de serviciile a peste 400.000 de informatori”.
 
“2002. În România existau 7 servicii secrete. Ministere importante aveau propriul Serviciu Secret”, şi sunt prezentate imagini cu siglele acestora – Serviciul Român de Informaţii (SRI), Serviciul de Informaţii Externe (SIE), Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), Serviciul Independent pentru Protecţie şi Anticorupţie (SIPA), Direcţia Generală de Informaţii a Apărării (DGIA) şi Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), scrie realitatea.net.

Sursa: nasul.tv
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii