Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac au făcut pledoarie pentru tenis

ro

18 Sep, 2011 00:02 1197 Marime text

 

Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase au făcut sâmbătă o puternică pledoarie pentru valorile tenisului, în cadrul conferinţei de presă, care a avut loc la Arenele BNR din Bucureşti, înaintea turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy.

La întâlnirea cu presa de sâmbătă, Nadia Comâneci a declarat că susţine acest sport şi este prezentă la turneu pentru a atrage şi prin intermediul numelui său numeroşi spectatori la o săptămână dedicată tenisului de câmp. Gheorghe Hagi a precizat că jucătorul său preferat este elveţianul Roger Federer, iar Ilie Năstase a spus că speră să vadă un meciuri frumoase la Arenele BNR.
Ion Ţiriac a prezentat din nou teza sa cu privire la faptul ca actuala generaţie trebuie să 'semene', pentru a culege 'roadele' în următorii 10-15 ani, adică pentru a avea jucători în top 50. 'Este necesară promovarea şcolilor de tenis, în care copiii să se pregătească, mai multe ore pe zi, pentru acest sport', a spus Ion Ţiriac.
Sorin Popa, director general delegat al BRD, a precizat că turneul va cuprinde un program de partide demonstrative în 6 oraşe din ţară, unde câte 2.000 de copii vor avea posibilitatea să joace cu nume mari din sportul românesc şi să participe la sesiuni foto şi de autografe, cu legende ale sportului mondial.

Sursa: www.AGERPRES.ro

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii