Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muntenegru plasează România printre favoritele la calificare

ro

03 Sep, 2016 22:11 1778 Marime text
Antrenorul naționalei de fotbal a Muntenegrului a spus că echipa României se numără printre favoritele la calificare la Cupa Mondială din 2018.

„România, Polonia și Danemarca, din punct de vedere valoric, au șanse mai bune. Fiecare însă își va juca șansa. Mâine este primul meci și vrem să începem bine și vom face tot posibilul pentru un rezultat bun. Mâine se va face diferența la constanță și disciplină. România are multe individualități și depinde cum vor respecta ei cererile antrenorului”, a spus antrenorul Muntenegrului, care a urmărit toate meciurile României, atât de la EURO cât și din campania de calificare.


„În unele meciuri au jucat extraordinar. La EURO, România a avut un prim meci extraordinar, au scăzut nivelul cu Elveția, iar cu Albania a fost un joc corect, dar nu au câștigat. În general s-au prezentat cu o echipă foarte bună și ar fi meritat să meargă mai departe, dar din păcate în fotbal nu merg mai departe cei care joacă mai bine, ci cei care obțin rezultatele necesare”, a mai spus antrenorul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii