Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Moustafa Haj Saleh, administrator al unui hotel, este bărbatul găsit mort în portbagajul unei mașini din Capitală

ro

09 Apr, 2015 11:43 4452 Marime text
 
Potrivit unor surse, cadavrul găsit aseară în portbagajul unei mașini din Capitală cu numere de Constanța, a fost identificat în persoana lui Moustafa Haj Saleh, un cetățean sirian în vârstă de 52 de ani.

Sirianul era administrator al hotelului Perla Majestic din stațiunea Olimp și locuia într-un apartament de serviciu din Năvodari. Potrivit sursei citate, bărbatul, care era și utilizatorul mașinii care aparține lanțului hotelier, era căsătorit și are un copil de nouă ani.

UPDATE 3

Potrivit gandul.info, autopsia cetăţeanului sirian a relevat cauza morţii, medicii legişti nedescoperind răni care ar fi putut provoca decesul bărbatului, potrivit unor surse din Poliţie. Conform surselor citate, medicii legişti au găsit pe trupul cetăţeanului sirian Haj Saleh Moustafa doar răni superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea. Drept urmare, medicii au recoltat probe de ţesut care vor fi examinate în laborator pentru a se stabili ce anume a provocat moartea bărbatului. Până la finalizarea analizelor de laborator, anchetatorii iau în calcul pe mai multe ipoteze, între care otrăvirea şi asfixierea.

UPDATE 2


Născut în 16 aprilie 1962, Moustafa Haj Saleh era unic asociat în SC Cleaning Team&Services SRL, firmă de curăţenie pe care o înfiinţase în noiembrie anul trecut, la Mogoşoaia. El mai deţinea 10% din părţile sociale ale SC Phoenicia Business Travel SRL, o agenţie de turism înfiinţată la începutul lui 2012, alături de Andrei Pompiliu Simion (90%), un tânăr născut în 1987 în Bucureşti. Firma are sediul în incinta hotelului Phoenicia Grand Hotel, deţinut de omul de afaceri Mohammad Murad, iar de aici şi informaţiile iniţiale eronate care l-au dat pe sirian drept un apropiat şi chiar mâna dreaptă, conform unor surse mass-media, al lui Murad, fapt infirmat, ieri, categoric de acesta din urmă, aşa cum arătam anterior.
 

Afacerile sirianului pe litoral

 
În anul 2012, sirianul a înfiinţat la Năvodari societatea MHS Funny Holiday, care, conform Registrului Comerţului, se ocupă cu depozitări şi al cărui unic asociat şi administrator era.
 
Moustafa Haj Saleh era şi administratorul SC Sianpo Creativ SRL Năvodari, firmă cu domeniul de activitate “depozitări”, deţinută de acelaşi Andrei Pompiliu Simion.
 
În anul 2009, sirianul şi-a cesionat părţile sociale şi a renunţat la funcţiile de administrator în societăţile Ceramica Group SRL şi Greli Grup Company SRL.

UPDATE


Contactat telefonic de B1 TV, Mohammad Murad a dezminţit informaţia conform căreia sirianul era administratorul hotelului Perla majestic din staţiunea Olimp, precizând că îl cunoştea pe Saleh, dar nu era un apropiat al sau.
 
El a confirmat, însă, că maşină în care a fost găsit mort aparţinea unei firme a sa, fiind o maşină veche, iar sirianul îşi manifestase intenţia să o cumpere.
 
"Acum cinci şase ani de zile era angajat la noi, după care relaţia noastră s-a oprit, şi-a deschis firma lui", a spus Murad, care a precizat că se întâlnea cu sirianul "poate o dată pe lună", existând o colaborare între firma sa şi firmele controlate de omul de afaceri libanez.
 
Mohammad Murad a precizat că s-a dus la Poliţie în luna decembrie anul trecut pentru a raporta dispariţia maşinii şi a omului de afaceri sirian, despre care aflase că "frecventa cazinouri".
 
Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, având mai multe hoteluri în Bucureşti şi la mare. Pe lângă lanţul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad mai deţine lanţul de restaurante Spring Time şi fabrica de conserve Mandy şi are investiţii în domeniul imobiliar şi în construcţii.


Citește și ANCHETATORII IAU ÎN CALCUL UN OMOR. CADAVRU GĂSIT ÎN PORTBAGAJUL UNEI MAŞINI CU NUMERE DE CONSTANŢA, ÎN CAPITALĂ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii