Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie a Poliţiei Române „Motocicliștii există în trafic” (video)

ro

12 Mar, 2015 16:46 2683 Marime text
Ministerul Afacerilor Interne, prin Poliția Română, în parteneriat cu Asociația Free Riders a dat astăzi startul campaniei Motocicliștii există în trafic”, care este o campanie de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicați motocicliști. Aceasta se va desfăşura în perioada martie – octombrie.

Azi, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc conferința de lansare a campaniei ,,Motocicliștii există în trafic”.
 
Campania se derulează în perioada 12 martie – 31 octombrie, în municipiul București și în județele Argeş, Bacău, Constanţa, Sibiu şi Vâlcea.
Activitatea urmărește informarea șoferilor și a motocicliștilor pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicați motocicliști, precum și creșterea gradului de responsabilitate în trafic a motocicliștilor.
 
Pe parcursul celor opt luni, polițiștii vor desfășura acțiuni în trafic pentru conștientizarea șoferilor că pe stradă circulă și motocicliști, cărora trebuie să le acorde mai multă atenție, dar și pentru informarea motocicliștilor pentru adoptarea unei conduite rutiere preventive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii