Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moș Crăciun i-a adus deja drept ”cadou” lui Miron Cozma un dosar penal

ro

24 Dec, 2015 16:33 2142 Marime text
Miron Cozma se afla, aseară, la volanul maşinii, conducând dinspre Slatina spre Craiova. În momentul în care a virat stânga pentru a intra într-un hipermarket la intrarea în Craiova, el a fost implicat într-un accident rutier. Maşina lui a fost lovită de un autoturism care circula din sens opus, iar în urma impactului dintre cele două autovehicule, maşina condusă de Cozma a fost proiectată în alt autoturism care ieşea din parcarea magazinului.

În urma accidentului, Cozma a fost lovit uşor la cap, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. La finalul investigaţiilor medicale, Miron Cozma a părăsit spitalul.

Şi totuşi, accidentul nu s-a terminat aici. Procurorii doljeni i-au întocmit acestuia un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Mai mult, polițiștii rutieri i-au reținut alui Cozma permisul de conducere, însă nu i-a fost suspendat şi dreptul de a conduce pe perioada cercetărilor, el primind dovadă pentru 15 zile cu care poate circula. În perioada cercetărilor, dovada se poate prelungi.



Sursa foto: activenews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii