Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei, solicitare publică către ANAF

ro

06 Apr, 2015 18:48 1321 Marime text
Europarlamentarul Monica Macovei solicită ANAF "să spună public" câți mari datornici a executat în ultimele trei luni, ce sume a recuperat și de la cine, în replică la un comunicat al instituției în care este acuzată că dezinformează opinia publică.

„Constat că ANAF, între perchezițiile de la cofetării, chioșcuri și tarabe, îmi răspunde public la afirmațiile mele că trebuie să execute marii datornici la stat, și nu să distrugă micile afaceri și micii comercianți. Scopul ANAF este să colecteze taxele, pe baza unei liste de priorități, în fruntea căreia stau marii datornici la stat și marii evazioniști, pentru că acolo sunt sute de milioane de euro. Solicit ANAF să spună public câți mari datornici a executat ANAF în ultimele trei luni, ce sume a recuperat și de la cine”, afirmă Monica Macovei într-o declarație de presă, potrivit Agerpres.

Într-un comunicat al ANAF remis azi presei se susține că "este a doua oară când, în deplină cunoștință de cauză, europarlamentarul Monica Macovei lansează acuzații false la adresa ANAF".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii