Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Ghiurco a fost propusă, din nou, pentru șefia TVR

ro

04 May, 2016 13:58 1759 Marime text
Astăzi, Consiliul de Administrație al SRTv a transmis Parlamentului rezultatul votului pentru propunerea de președinte-director general al instituției, cu recomandarea ca această funcție să fie ocupată de Monica Ghiurco.
 
„Urmare a adresei Birourilor permanente ale celor două camere ale Parlamentului prin care se solicită nominalizarea, în termen de două săptămâni, a unui candidat pentru funcția de președinte al Consiliului de Administrație al SRTv, membrii Consiliului de Administrație s-au întrunit pe 28 aprilie, la sediul TVR. La întâlnire au fost prezenți toți cei 13 membri. Au fost propuse doamnele Irina Radu și Monica Ghiurco. Rezultatul votului a fost: 7 voturi pentru Monica Ghiurco, 5 voturi pentru Irina Radu, un vot a fost anulat. Urmare a votului exprimat, recomandarea membrilor CA pentru funcția de președinte — director general este Monica Ghiurco", se arată în adresa CA al SRTv înaintată Parlamentului.
 
În acest context, reamintim că Monica Ghiurco a fost respinsă pentru aceeași funcție de plenul reunit al Parlamentului la jumătatea lunii aprilie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii