Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momit să coboare cu o sticlă cu ţuică Un bărbat din Constanţa, pe nocturna stadionului din Piteşti

ro

06 May, 2012 20:42 1125 Marime text
Un bărbat s-a urcat pe un stâlp al nocturnei stadionului din Piteşti şi ameninţa că se aruncă. Sora sa l-a convins să coboare. Un cetăţean a pus la baza stâlpului o sticlă cu ţuică pentru a-l convinge să renunţe

Un bărbat în vârstă de 45 de ani s-a urcat, duminică, pe un stâlp de la Stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti şi ameninţă că se omoară, cerând ca la faţa locului să vină tatăl şi fraţii lui cu care are o neînţelegere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al pompierilor militari, jandarmi şi poliţişti, care încearcă să-l convingă pe bărbat să coboare de pe stâlp. 

"Bărbatul a avut mai multe tentative de a coborî de pe stâlp, dar între timp a renunţat. În acest moment se negociază cu el pentru a-l determina să coboare. Este un bărbat în vârstă de 45 de ani, urcat pe unul dintre cei şase stâlpi ai instalaţiei de nocturnă ai Stadionului «Nicolae Dobrin», care are o nemulţumire familială", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Sorina Slavoiu.

La un moment dat, bărbatul a aruncat de pe stâlp cu accesorii desprinse din acesta, perimetrul fiind izolat pentru ca persoanele care trec prin zonă să nu fie accidentate.

De asemenea, un jandarm şi un poliţist au urcat pe stâlp pentru a negocia cu acesta şi a-l determina să coboare.

UPDATE Bărbatul care s-a urcat pe un stâlp şi a ameninţat că se aruncă a coborât, convins de sora sa

Bărbatul care s-a urcat duminică pe un stâlp al instalaţiei de nocturnă de la Stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti, ameninţând că se omoară dacă la faţa locului nu vine un reprezentant al familiei sale, a coborât după aproape patru ore de negocieri, convins de sora sa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, bărbatul, originar din Constanţa, supărat pe familia sa, s-a urcat pe un stâlp înalt de 50 de metri, de la instalaţia de nocturnă a Stadionului "Nicolae Dobrin" din Piteşti, şi a ameninţat că se aruncă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul de 45 de ani a acceptat să coboare de pe stâlp în momentul în care una dintre surorile sale a venit să discute cu el, ulterior fiind transportat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde a fost internat.

"Pentru a-l convinge să coboare poliţiştii au folosit o portavoce şi s-au retras din zonă. După aproape patru ore de suspans, bărbatul, care mai încercase de şapte ori să coboare, a făcut-o, convins de prezenţa surorii sale. A fost preluat imediat de pompieri, poliţişti şi jandarmi şi ulterior de medici care l-au transportat cu o ambulanţă la spitalul din Piteşti. Nu au fost alte incidente", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Sorina Slavoiu.

La un moment dat, o persoană a încercat să-l determine pe bărbat să coboare, punând la baza stâlpului o sticlă cu ţuică, însă constănţeanul a refuzat.
Sursa: Gândul.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii