Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moment trist Încep funerariile lui Dinu Patriciu

ro

30 Aug, 2014 10:47 2011 Marime text
La cimitirul Bellu din Capitală începe slujba de înmormântare a lui Dinu Patriciu. Familia a cerut decenţă şi intimitate, astfel că jurnaliştilor nu le va fi permis să ia imagini de la momentul despărţirii. O slujbă are loc şi în comuna Crevedia, acolo unde a copilărit Dinu Patriciu.
 
Omul de afaceri a decedat pe 19 august la Londra. Pe 3 august împlinise 64 de ani. "Dinu Patriciu a murit înconjurat de membrii familiei, în urma unei infecţii pulmonare, pentru care fusese spitalizat în ultimele zile", potrivit unui comunicat al familiei Patriciu. Dinu Patriciu suferea de mai mulţi ani de cancer. În decembrie 2012, el a fost supus unui transplant de ficat. 
 
Fondator al PNL şi cel care a înfiinţat Rompetrol, cea mai mare afacere privată construită vreodată de un antreprenor român, Patriciu a fost prezent patru ani consecutiv în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume. Dinu Patriciu a avut afaceri în domeniile petrolier, bancar, imobiliar şi media. Omul de afaceri deţinea active imobiliare în Germania, Suedia şi Polonia, evaluate la circa 1,1 miliarde de euro, în mijlocul crizei economice mondiale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii