Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mohammad Murad şi-a făcut companie aeriană

ro

12 Mar, 2014 15:27 3868 Marime text
Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, a înfiinţat o companie aeriană, a cumpărat deja un avion Boeing şi a comandat încă trei, urmând să transporte turişti din ţară şi străinătate pe litoral şi să închirieze aeronave către agenţiile de turism.

"Am înfiinţat compania pentru că am simţit nevoia de a face un produs complet. Dacă ai hotelul şi transportul înseamnă că un astfel de pachet este cel mai convenabil pentru un turist, care nu mai cumpără pe bucăţi. Cei care asigură managementul firmei sunt oameni profesionişti, care au lucrat în domeniu ", a declarat Murad pentru MEDIAFAX.

El a spus că firma va avea patru avioane până în decembrie, iar primul dintre ele deja a sosit şi este la Romaero, la verificare. Avionul este un Boeing 737 cu 148 de locuri şi este cumpărat în leasing. Celelalte trei vor fi achiziţionate tot în leasing şi sunt de acelaşi tip. Aernoavele sunt achiziţionate din străinătate.

"La început, în acest an, începând cu luna mai, le vom folosi doar pentru curse interne, pe rute precum Timişoara-Constanţa, Cluj-Constanţa şi Iaşi-Constanţa, pentru a aduce turiştii noştri pe litoral. În afară de cursele noastre, vom închiria avioane către agenţiile de turism care operează chartere", a spus Murad.

El a adăugat că de anul viitor va încerca să opereze zboruri interne regulate şi curse în afara ţării, pentru a aduce turişti străini pe litoral.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii