Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mohammad Murad şi-a deschis un nou complex rezidenţial

ro

05 Nov, 2014 07:34 4402 Marime text
Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, proprietarul lanţului hotelier Phoenicia, a investit 4 milioane de euro într-un complex rezidenţial în nordul Bucureştiului, potrivit Bursa.ro. Complexul are 90 de apartamente, care sunt scoase la vânzare la preţuri cuprinse între 46.000 de euro şi 60.000 de euro.

Construcţia ansamblului rezidenţial "Green Residence"a fost realizată de firma Triumf Construct, membră a grupului Phoenicia, iar lucrările au fost finalizate în această săptămână. Complexul este construit în Băneasa, pe strada Gheorghe Ionescu Siseşti.

Apartamentele dispun de apă, gaz şi canalizare, au conexiune la internet, 100 de locuri de parcare subterană şi loc de joacă pentru copii.

Mohammad Murad a construit în ultimii zece ani peste 2.000 de unităţi locative în blocuri şi vile în mai multe cartiere din Bucureşti, dar şi în Constanţa. Pe lângă lanţul hotelier Phoenicia, Murad mai deţine lanţul de restaurante Spring Time şi fabrica de conserve Mandy.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii