Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modul în care s-au accesat banii europeni a intrat sub lupa Parlamentului

ro

08 Dec, 2015 19:47 974 Marime text
 
Parlamentul demarează o anchetă privind modul în care s-au folosit banii europeni în perioada 2008-2013, pentru a depista de ce absorbţia a fost atât de mică în toată această perioadă.
 
Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor a decis să ancheteze modul în care au fost accesate fondurile europene de toate Guvernele din intervalul 2008 - 2013. Absorbţia acestor fonduri a fost mai mare de la an la an, însă insuficientă, având în vedere că erau bani "moca", cum spune românul, şi de care ţara noastră trebuia să profite.
 
Cei din comisie spun că vor exista discuţii săptămânal la Parlament, la Comisia pentru afaceri europene, cu ministrul Fondurilor Europene, legat de situatia care a existat la acest minister, dar si ce trebuie sa se intample ca in execitiul bugetar 2014-2020, absorbtia fondurilor sa fie mai buna pentru Romania.
 
O prima concluzie a acestei situatii se va trage în primăvara lui 2016, când deputații vor analiza toate documentele de la Ministerul Fondurilor Europene din ultimii ani.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii