Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în structura asociaților Spellground SRL

ro

11 Sep, 2016 15:19 2068 Marime text
Adunarea generală a asociaților Spellground SRL a avut loc pe data de 1 septembrie. La adunare au participat Titus Lipovan, născut pe 12 mai 1979, la Constanța și domiciliat tot aici; Raluca-Nicoleta Petre, născută pe 6 decembrie 1985, în Târgoviște și Adrian-Ionuț Cristache, născut pe 8 ianuarie 1986 în București.
 
Cei trei asociați au aprobat cesionarea unui număr de patru părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 40 de lei, reprezentând 20% din capitalul social al societății Spellgound SRL, deținute de constănțeanul Titus Lipovan, către Adrian-Ionuț Cristache.
 
Potrivit hotărârii nr. 2/01.08.2016 a adunării generale a asociaților Spellground, ca urmare a cesiunii, capitalul social al firmei este de 200 de lei, divizat în 20 de părți sociale. Adrian-Ionuț Cristache deține 80 de lei, adică 40% din capitalul social, iar Raluca Nicoleta Petre deține 120 de lei, 60% din capitalul social.

Reamintim că Spellground Festival nu a mai avut loc, deoarece partenerul oficial, Universitatea Ovidius Constanţa, a cerut respectarea zilei de 13 august ca zi de doliu naţional, ca urmare a decesului Reginei Ana, potrivit siteului oficial Spellground.
 

„Activităţile agreate iniţial prin acordul de parteneriat contravin poziţiei pe care instituţia noastră doreşte să o adopte într-o astfel de zi şi a obligaţiilor dispuse prin hotărârea de guvern” se arată într-o adresa a Universităţii. „Apreciem că arborarea drapelului în berna la sediul Universităţii şi desfăşurarea în acelaşi timp a unor manifestări muzicale de o asemenea anvergură contravin mai ales eticii şi moralei de care o asemenea instituţie de învăţământ ar trebui să dea dovadă”, precizează Universitatea Ovidius.

 
Astfel, directorul Comunicare Spellground, Nicoleta Petre, a răspuns că „un festival nu poate fi rupt în jumătate, este un tot unitar. Am luat în calcul doar anularea zilei de 13 din programul festivalului, dar fără încasările de sâmbătă, cea mai bine vîndută zi, ne e imposibilă susţinerea întregulului eveniment din punct de vedere financiar şi logistic. Vom încerca reprogramarea headlinerilor în concerte individuale în sezonul 2016 – 2017. Suprapunerea datelor libere pentru întreg line-up-ul pentru o formulă de festival este puţin probabilă” spune Nicoleta Petre. „Ne pare foarte rău că trebuie să luăm această decizie. Muncim de peste 8 luni pentru că acest festival să aibă loc la nivelul pe care l-am visat. Am pus suflet, efort şi toate resursele noastre la dispoziţie. Le cerem scuze fanilor pe care i-am dezamăgit”, mai adaugă Nicoleta Petre.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii