Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moartea vine pe Facebook O tânără care a cunoscut un bărbat pe rețeaua de socializare FB a fost ucisă în chinuri groaznice

ro

25 Nov, 2014 06:13 3362 Marime text
Eliza Dragne are 30 de ani și l-a cunoscut, în urmă cu ceva timp, pe cel care avea să o trimită spre moarte. Nu se știe exact dacă relația era mai veche sau a fost prima întâlnire.
Cert este că vineri seară, tânăra s-a întâlnit cu agresorul și au plecat, cu mașina lui, la o plimbare, pe drumul care duce spre Lăceni.

Ce s-a întâmplat exact între cei doi nu este clar, încă. Cert este că bărbatul a lovit-o pe Eliza până a desfigurat-o. Agresorul nu s-a mulțumit doar cu atât.
A înțepat-o, de mai multe ori, cu un cuțit sau o șurubelniță, în zona gâtului.
Apoi, a încercat să o sugrume cu  șnurul de la hanorac.
Într-un final, fata a fost abandonată pe câmp, în apropiere de Lăceni, iar agresorul a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Între timp, Eliza a reușit să se târască până la drumul principal, unde a fost găsită de un șofer care tocmai trecea prin zonă. Acesta a alertat autoritățile, iar la fața locului au ajuns două ambulanțe, care i-au acordat primul ajutor.
Fata a fost găsită la fața locului cu un șnur în jurul gâtului, fața tumefiată și ... într-un tricou cu mânecă scurtă, pe un frig greu de suportat chiar și cu haine adecvate. Avea urme de târâre și ciulini în păr.
La spital, pentru scurt timp, Eliza și-a revenit și a reușit, cu ultimele puteri, să povestească ce s-a întâmplat.
Câteva ore mai târziu, tânăra a intrat în comă.  A fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni din București,  unde a decedat, în urmă cu câteva ore.
Mai multe detalii pefacebook.com/pages/Total-Impact.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii