Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moarte subită la Constanţa. Un navigator s-a stins din viaţă la doar 26 de ani

ro

15 Oct, 2016 08:39 16973 Marime text
Vestea morţii lui Cristian Alexandru i-a lăsat în stare de şoc pe foarte mulţi dintre cei care l-au cunoscut. Din câte se pare, tânărul navigator, în vârstă de 26 de ani, ar fi încetat din viaţă pe 12 octombrie, din cauze încă nefăcute publice.  El a fost preluat inconştient de ambulanţă de acasă, din Tomis Nord, pe 8 octombrie şi dus la spital, în comă. Medicii l-au internat, iar patru zile mai târziu, Cristian Alexandru şi-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Decesul său subit ridică însă multe semne de întrebare în contextul în care, în ultima perioadă, băiatul posta pe contul său de Facebook  mesaje cu tentă negativistă  ca de exemplu „Învăţăm să trăim când viaţa este pe sfârşite“, însă majoritatea mesajelor par să fie legate de o posibilă decepţie sentimentală.

Cristian Alexandru era din Brăila, însă locuia la Constanţa, unde absolvise Facultatea de Electromecanică Navală din cadrul Universităţii Maritime. Era angajat la o firmă de shipping renumită din Constanţa.

În urma sa au rămas întrebările şi râuri de lacrimi şi durere.

„Te vom păstra mereu în suflet. Dumnezeu să te ierte“, a scris pe Facebook o tânără care l-a cunoscut.

„Plouă neîncetat... curg lacrimi din cer... curg lacrimi pe obrajii noştri... Alexandru Cristian nu mai este printre noi... Dumnezeu să-l odihnească!“, a fost mesajul unei rude.


Poliţiştii spun că acest caz nu este cercetat ca moarte suspectă, în contextul în care bărbatul a fost preluat de ambulanţă de acasă şi internat în spital.
 
sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii