Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moarte cumplită pe șosea Un șofer care circula cu viteză a fost decapitat într-un accident rutier (galerie foto)

ro

14 Aug, 2016 13:27 6798 Marime text
A avut parte de un sfârșit groaznic. Este vorba de un bărbat din comuna vasluiană Lipovăț, care a fost decapitat după ce a intrat cu viteză cu mașina sub un camion parcat. Tragedia a avut loc la intrarea într-o localitate din judeţul Vaslui, în dreptul unui depozit.
 
Polițiștii de la fața locului nu au reușit să stabilească identitatea victimei desfigurată în cumplitul accident. În autoturism au fost găsite actele unui alt șofer, însă după verificări s-a constatat că nu acesta se afla la volan, ci era acasă.
 

“Inițial s-a crezut că cel care a produs accidentul este un șofer de 32 de ani, din Zorleni, dar după verificările efectuate de colegii noștri s-a costatat că acesta este în viață. La acest moment se lucrează la identificarea victimei”, a precizat pentru presă purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Ciobanu.

 
 
Ulterior, polițiștii au aflat că mașina aparține unui fermier, Bogdan Alexandru Ichim, și se pare că acesta se afla de fapt la volanul mașinii, informează jurnaliștii de la vremeanoua.ro. Totuși, doar necropsia va stabili cu exactitate cine este victima.
 
Martorii la accident spun că l-au văzut pe șoferul mort, înainte de impact, cum rula cu viteză excesivă.
 

“Autocamionul nostru în care a intrat mașina are o greutate de peste 5 tone și frânele pe pernă de aer. Era parcat în fața depozitului cu mult în afara carosabilului și a fost mutat în timpul impactului cam doi metri, pânâ într-un alt camion parcat față în față cu acesta. Vă dați seama ce viteză a avut cel care conducea, dacă a mutat mastondontul nostru, care avea frânele trase. Cred că peste 150 km/h. Probabil a prins acostamentul, s-a rotit și a intrat cu spatele în camion. Un accident cumplit, care s-a încheiat tragic din păcate pentru șofer”, a declarat pentru jurnaliștii vasluieni fiul proprietarului camionului implicat în accident.

 
Ipoteze despre identitatea victimei
 
În autoturismul avariat s-a găsit o situație financiar-contabilă de la Plantagro (o fișă de client) care aparține firmei Poprest, unde este acționar Bogdan Alexandru Ichim, un plic de la APIA Vaslui, completat la rubrica destinatar cu numele Ichim Bogdan Alexandru și o factură de combustibil, tot pe numele firmei.
 
Se pare că și autoturismul, o Skoda Octavia, înmatriculat în Bacău, este cel pe care patronul îl folosea. Fratele victimei a fost chemat la Poliție să identifice victima, însă procedura mai durează, deoarece acesta se află la Chișinău și a insistat să nu fie anunțată mama sa, pentru că este cardiacă și se teme de ce-i mai rău pentru ea.
 
Bogdan Alexandru Ichim este văr primar cu Sorin Chelmu, secretarul general al Guvernului Cioloș, mai susțin jurnaliștii de la vremeanoua.ro

sursa foto: vremeanoua.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii