Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mitingul cadrelor didactice disponibilizate a dat peste cap circulaţia în capitală

ro

06 Mar, 2016 12:27 1845 Marime text
Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a scos oamenii în stradă astăzi. Un miting de protest a fost organizat la ora 11.00, în zona Piaţa Victoriei din Capitală. Mitingul este programat să se desfăşoare până la ora 18.00. Protestatarii sunt nemulţumiţi de modul de calcul al pensiilor militare de stat.
 
Traficul rutier a fost restricţionat dis-de-dimineaţă pe şoseaua Kiseleff, între strada Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei, din cauza mitingului, iar la nevoie se va aplica aceeaşi măsură şi de la Arcul de Triumf, a anunţat Poliţia Rutieră. "Circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului României, între Bd. Aviatorilor şi Calea Victoriei, respective Bd. Lascăr Catargiu. Pe str. Paris, traficul va fi restricţionat doar către Bd. Aviatorilor iar pe reţeaua Iancu de Hunedoara, traficul va fi restricţionat doar către Bd. Aviatorilor", mai transmit poliţiştii de la Rutieră.
 
Poliţiştii oferă rute alternative: Piaţa Presei Libere- bd. Kiseleff- Piaţa Arcul de Triumf- Piaţa Charles de Gaulle- Calea Dorobanţilor- şos. Ştefan cel Mare, de asemenea pentru cei care doresc să ajungă în zona Victoriei pot să aleagă ruta Piaţa Presei Libere- Piaţa Montreal- bd. Mărăşti- bd. Ion Mihalache- Piaţa Victoriei.


sursa foto: mondonews.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii