Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mita la Bac Elevi ridicaţi de la examenul de Bacalaureat 2013 şi duşi la audieri

ro

05 Jul, 2013 11:28 1732 Marime text

În cazul mitei de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, din Capitală, o sută de elevi au fost ridicaţi de la ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 şi duşi la audieri. De asemenea, părinţii acestora vor fi anchetaţi.

"La momentul actual, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează anumite verificări la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucureşti, în legătură cu examenul de bacalaureat în curs. 

Verificările vizează ridicarea unor înscrisuri şi obiecte relevante, fără perturbarea probei desfăşurate în ziua curentă. În principiu, nu sunt vizate sălile de examen şi nu vor fi efectuate percheziţii asupra elevilor sau profesorilor.

De asemenea, având în vedere faptul că probele examenului de bacalaureat s-au încheiat, în cursul acestei zile se va proceda la audierea unor persoane (în principal elevi) la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, respectiv la sediul Direcţiei Generale Anticorupţie", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii