Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Miss Univers România 1998 o acuză pe Roberta Anastase că i-a furat rochia

ro

31 Oct, 2010 21:30 1564 Marime text

Julia Verdeș povestește pentru realitatea.net despre drumul ei la Bollywood. Vedeta care i-a înnebunit pe indieni nu a uitat însă că a fost şicanată în permanenţă de actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a ales să plece din România.

Julia Verdeș a fost reprezenta României la miss Univers în 1998, când licenţa era deţinută de Roberta Anastase. Din cauza problemelor avute cu actuala șefă a Camerei Deputaților Julia Verdeș nu s-a mai întors în țară. "Am câştigat miss Univers România în 1998 şi am plecat în Hawaii la concursul mondial fără nici un fel de pregătire, cu o rochie de-a mamei, cu o rochie de-a mea de la Balul Bobocilor şi două rochii pe care mi le-a făcut o doamnă de la o casă de modă din Galaţi. Când am ajuns acolo şi am văzut ce rochii aveau colegele mele am căzut pe spate. Cehia avea 20 de rochii una mai frumoasă ca alta, Venezuela avea la fiecare rochie din toate valizele manual de întrebuinţare, ce să mai.... Iar eu n-aveam decât două perechi albe de pantofi şi nici o bijuterie. Rochia de la Doina Levintza pe care trebuia s-o port la finală a ajuns la mine a doua zi după ce s-a terminat tot concursul. Iar această rochie e aceeaşi cu care Roberta Anastase s-a îmbrăcat la petrecerea de cu o seară înainte de finala Miss Univers. Nici măcar n-a venit a doua zi, înainte de concurs să-mi dea rochia, mi-a dat-o după. Cum am aflat? Am primit rochia de la Roberta Anastase după finală şi, ce să fac, mi-am pus-o pe mine la petrecerea de după. Unul dintre fotografii de acolo a venit şi mi-a spus: "Aaa, dar rochia asta nu e aia de aseară?". "Care aseară?", zic eu, "că noi n-aveam voie să ieşim din camerele noastre de hotel. Eu n-am fost la nici o petrecere aseară!". Şi după aceea se uită la Roberta şi zice: "Aaa, stai că tu o purtai...". Iar eu la finala Miss Univers am purtat rochia pe care mi-o făcuse doamna Crăciun de la casa de modă din Galaţi. Şi Roberta Anastase fusese, de altfel, în 1996 reprezentanta României la miss Univers, dar atunci nu avea ea licenţa, ci cineva din Bulgaria" spune pentru realitatea.net. Julia Verdeș.

Roberta Anastase nu s-a mulțumit doar să poarte rochia ci a dorit și jumătate din cadourile primite de Julia Verdeș. "Da, dar şi pentru că la concursul Miss Univers, la sfârşit, toate finalistele dau cadouri celorlalte fete suveniruri aduse de acasă, din ţara lor, cum ar fi de la noi din România nişte sculpturi mici din lemn cu faţa lui Vlad Ţepeş, că toată lumea ştie de Dracula. Plus că organizatorii de la Miss Univers ne dăduseră cadou cosmetice să te machiezi în fiecare zi, şampon, papuci de baie de la sponsori şi un fel de computer-telefon foarte drăguţ pe care oricum nu-l puteam folosi în România. Când am ajuns pe aeroport, la Bucureşti, Roberta Anastase mi-a zis că ea vrea jumătate din cadouri. Ea cu mama ei mi-au zis: "Deschide-ţi bagajele să împărţim cadourile!". N-am desfăcut nimic, că maică-mea e moldoveancă şi le-a zis şi ei şi maică-sii vreo două, m-a luat de mână şi am plecat. Nu aveau ce să-i spună, că maică-mea e mai mare decât ele două la un loc" zice Julia.

Citeste aici alte dezvaluiri facute de Julia Verdes despre Roberta Anastase.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii