Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiunile jandarmilor constănţeni în ultima săptămână

ro

27 Mar, 2015 11:23 1384 Marime text
Peste 200 de jandarmi au acţionat zilnic, în perioada 21-27 martie, în mod independent, dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea şi asigurarea ordinii şi siguranţei publice în judeţul Constanţa. Au fost executate 87 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice, se arată într-un comunicat de presă al Grupării Mobile de Jandarmi TOMIS Constanţa, remis azi redacţiei.
 
De asemenea, au mai fost executate şi 65  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, 6 misiuni în sprijinul executorilor judecătoreşti pentru punerea în aplicare a unor titluri executorii, 2 misiuni în colaborare cu lucrătorii Direcţiei Silvice Constanţa pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor ilegale de arbori, 2 cu inspectorii ANPA , Filiala Constanţa şi 5 cu RATC Constanţa.
 
În acets interval, militarii au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale dintre care 4 avertismente scrise şi 12 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 4000 lei.
 
Deasemenea,  jandarmii constanţeni au constatat  33 fapte de natură penală, dintre care 26 în mod independent  şi 7 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 49 de făptuitori. Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia contrabandei cu ţigări, a consumului de substanţe cu efect halucinogen şi de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
 
Luni, 23 martie, 20 de jandarmi constănţeni au participat la descinderile coordonate de BCCO Constanţa, la persoanele bănuite de contrabandă cu ţigări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii