Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiuni de asigurare a ordinii publice executate de către jandarmii constănţeni

ro

19 Mar, 2015 08:56 920 Marime text
În perioada următoare, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul desfăşurării unor evenimente sportive. La asigurarea măsurilor de ordine publică vor participa şi lucrători din cadrul IPJ Constanţa şi ISU Constanţa.

Astfel, astăzi, începând cu ora 18.30 vor fi asigurate măsuri de ordine publică, pe timpul desfăşurării partidei de handbal masculin dintre echipele Handbal Club Municipal Constanţa şi Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău în cadrul Ligii Naţionale. Partida se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, începând cu ora 19.00.

Mâine, începând cu ora 14.30 se vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ACS Callatis 2012 Mangalia şi ACS Leordeni, eveniment sportiv care se va desfăşura pe stadionul Central Mangalia, între orele 15.00-17.00.

Totodată, duminică, începând cu ora 11.00,  jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de handbal masculin dintre echipele Handbal Club Municipal Constanţa şi Team Tvis Holstebro, din cadrul EHF Cup. Evenimentul sportiv se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa începând cu ora 11.45.

Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori trebuie sã respecte regulile de convieţuire socială şi mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.

Jandarmii constănţeni recomandă suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, care ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii