Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mireasa moarta-n ziua nuntii

ro

19 Sep, 2009 20:58 2421 Marime text

Nenorocirea a lovit crunt o familie din Ciocârlia, viitoarea mireasă murind exact în ziua nunţii, îmbrăcată în rochia pe care urma s-o poarte la altar.

Tragedia s-a petrecut în această după-amiază, în jurul orei 14.30, pe drumul care leagă localitatea Ciocârlia de Cobadin, când Opelul în care se afla tânăra s-a izbit violent de un copac de pe marginea şoselei. Mihaela Minea, de 22 de ani, tânăra care urma să-şi unească destinul, astăzi, de cel al sortitului, se afla în drum spre coafor, îmbrăcată în rochia de mireasă.

Din primele date, se pare că, la un moment dat, şoferul din Opel, un apropiat al fetei, a vrut să depăşească un microbuz. Din nefericire, din cauza lipsei de experienţă, acesta a pierdut controlul volanului, a acroşat microbuzul şi ambele autoturisme au ieşit de pe carosabil. Opelul s-a înfipt într-un pom, iar viitoarea mireasă a rămas încarcerată. La faţa locului s-au deplasat echipajele de poliţie, dar şi efective ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care au descarcerat victimele. Pentru Mihaela Minea nu s-a mai putut face nimic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii