Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Moloţ, reţinut de DNA

ro

03 Dec, 2014 18:10 1710 Marime text
Mircea Moloţ, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, a fost reţinut, în această seară de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), informează România TV. Moloţ este acuzat că ar fi condiţionat acordarea de fonduri guvernamentale comunei Turdaş de modul în care localnicii ar fi votat la alegerile prezidenţiale. De asemenea, a fost reţinut vicepreşedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint.

Surse judiciare susţin că Mircea Moloţ ar fi în atenţia anchetatorilor pentru noi fapte, iniţial el fiind suspectat de abuz în serviciu, trafic şi cumpărare de influenţă, într-un dosar în care a fost începută urmărirea penală in rem pe 3 februarie 2014.

Potrivit unor documente ale anchetatorilor, obţinute de Mediafax, în 31 octombrie, procurorii au extins urmărirea penală in rem în acest dosar, pentru "fapta persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influenţa ori autoritatea sa în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite".

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii