Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Geoană se pregătește să treacă în barca celor pe care îi critica altădată!

ro

07 Jul, 2016 01:08 2342 Marime text
Președintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, fost PSD-ist, va face o mișcare nouă pe scena politică. Există informații potrivit cărora este în cărți pentru a deveni vicepreședinte al PNL. Informația a apărut la o emisiune televizată și nu a fost negată de liderul grupului PNL din Senat.
 

”Există informații potrivit cărora Mircea Geoană are discuții pentru o colaborare cu PNL. (...) Informațiile mele sunt că Mircea Geoană va fi vicepreședinte al PNL, coordonator cu politica externă”, a afirmat jurnalisul Radu Tudor.

 
Ioan Popa, lider al PNL, nu a negat informația pusă pe tapet de jurnalist.
 

”BPN al PNL i-a mandatat pe cei doi copreședinți să poarte discuții cu președinții partidelor din opiziție, în afară de PSD. La nivelul Senatului am avut o colaborare bună cu Mircea Geoană și cu parlamentarii din grupul lui (...) Da, e posibil”, a spus Ioan Popa, liderul grupului PNL din Senat, în această seară, la Antena 3.

 
Mircea Geoană este președinte al PSRO, partid pe care l-a fondat în 2015, după ce a plecat din PSD. Totodată, Geoană a fost președintele Partidului Social Democrat din aprilie 2005 până în februarie 2010, președinte al Senatului din decembrie 2008 până în noiembrie 2011, a fost Ambasador al României în SUA și Ministru de Externe în Guvernul Năstase.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii