Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Geoană - România are nevoie de un nou proiect de țară, de o versiune pentru secolul XXI

ro

13 Dec, 2015 15:50 1628 Marime text
Președintele Partidului Social Românesc, Mircea Geoană, consideră că România are nevoie de un nou proiect de țară, de o versiune pentru secolul XXI.
 
„Nu există națiune dezvoltată în istoria umanității și nu va exista niciodată o națiune dezvoltată și prosperă în absența unei clase politice decente și a unei administrații decente și stabile. Aceasta este și esența 'Programului 51%', pe care îl dezbatem duminică la Brașov. (...) Potrivit Programului 51%, din tot ce înseamnă funcțiile alese, numite, funcțiile în interiorul partidului sau ceea ce vom face în viitor sunt oferite celor care nu au mai făcut politică, în ideea de a repopula cu talent și competență o lume politică destul de decredibilizată. O parte dintre cei care au făcut politică și merită să meargă mai departe trebuie să o facă, este și obligația noastră, dar este nevoie de suflu proaspăt, de competențe și de entuziasm în ceea ce înseamnă politică. România are nevoie de un nou proiect de țară, de o versiune pentru secolul XXI", a declarat astăzi, pentru Agerpres , Mircea Geoană.
 
De asemenea, acesta a precizat că mai mulți tineri, din țară și din străinătate, s-au alăturat proiectului, care cuprinde trei mari paliere obligatorii, unde trebuie să se opereze "cu mare strășnicie".
 
Sursa foto:  b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii