Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Geoană, prima reacţie după ce numele său a apărut în dosarul lui Marian Vanghelie

ro

13 Mar, 2015 22:07 2677 Marime text
Mircea Geoană a luat poziţie, în această seară, după ce numele său a apărut în dosarul procurorilor DNA privind infracţiuni de corupţie săvârşite de Marian Vanghelie, ţinând să demonteze asocierea dintre banii negri pe care i-ar fi primit primarul Sectorului 5 şi campania a electorală din 2009, când a candidat pentru funcţia de preşedinte al României.

O parte din şpaga primită de Marian Vanghelie de la omul de afaceri Dumitru Marin a fost utilizată pentru renovarea sediului de campanie al candidatului PSD la alegerile prezidențiale din anul 2009, Mircea Geoană, precum și a sediului PSD sector 5 București, susţin procurorii DNA în referatul întocmit în dosarul lui Marian Vanghelie.

„Referitor‎ la informațiile apărute în stenograme în ultimele ore, cred că s-a făcut o confuzie. Sediul de campanie al candidatului PSD la alegerile prezidențiale din 2009 a fost sediul central al partidului din Șos. Kiseleff, nr. 10. Sediile organizațiilor PSD din sectoarele municipiului București se află în directa organizare a respectivelor organizații, nu a partidului la nivel național", a spus Mircea Geoană, într-un comunicat, potrivit România TV.

Informația apare în referatul prin care DNA solicită judecătorilor arestarea preventivă a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie.


Sursa: România TV
Sursa foto: rfi.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii