Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Geoană cere demisia lui Victor Ponta

ro

13 Jul, 2015 08:02 2067 Marime text
 
Partidul lui Mircea Geoană, PSRO, solicită demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului și declanșarea procedurilor pentru ieșirea dintr-o situație cu costuri și consecințe de reputație fără precedent pentru România, se arată într-un comunicat al formațiunii.
 
"Ce este mai important: partidul sau țara? După o lună și jumătate în care a pus reputația țării și a guvernului României într-o situație penibilă și fără precedent, Victor Ponta recunoaște că a devenit o vulnerabilitate masivă pentru partidul său. <Autosuspendarea> sa din fruntea PSD nu rezolvă însă problema de fond: România are în fruntea Guvernului un politician acuzat de fapte de corupție!", se arată în comunicatul PSRO, potrivit Agerpres.
 
Potrivit partidului condus de Mircea Geoană, în lumea democratică "nu există decât un singur răspuns într-o astfel de situație: demisia imediată din fruntea Guvernului".
 
"Pe niciunul dintre partenerii și aliații noștri nu îi interesează ce se întâmplă la vârful unui partid. Pe toți, însă, ne interesează cine conduce Executivul unui stat membru al UE și NATO. Ce este mai important pentru Victor Ponta: partidul sau țara? Probabil că niciuna. Asistăm la o strategie de salvare personală, cu un deznodământ de înainte cunoscut: sfârșitul unei cariere construită pe minciună, trădare, impostură și, iată, corupție. PSRO solicită demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului ", se mai arată în comunicatul PSRO.
 
Premierul Victor Ponta a anunţat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că se retrage de la conducerea PSD
 
Decizia a fost anunţată în contextul în care Victor Ponta este aşteptat la DNA, după întoarcerea sa din Turcia.
 
Mircea Geoană a fost exclus din PSD la dorinţa actualului preşedinte al partidului Victor Ponta, pe 27 noiembrie 2014, după alegerile prezidenţiale. Alături de Geoană, au fost excluşi atunci şi Dan Şova şi Marian Vanghelie.
 
Sursa: antena3.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii