Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Căpăţână a fost pus să mintă justiția?

ro

16 Jun, 2016 23:41 3165 Marime text
Complicele lui Mircea Băsescu, Marian Căpățână - cel care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și la plata a 250.000 de euro, în dosarul cu Bercea Mondial -, a spus, la Antena 3, că peste jumătate de milion de euro a ajuns la fratele fostului președinte, iar lui i s-a impus o anume variantă pe care să o spună, pentru a evita numele lui Traian Băsescu în acest caz.
 
Afirmațiile îi aparțin lui Căpățână și au fost spuse într-un interviu acorat televiziunii menționate, astăzi, înainte ca acesta să se predea.
 

”Adevărul este unul singur: toți banii, 600.000 de euro, au ajuns la Mircea Băsescu. 200.000 a depus la bancă, cu 300.000 a plecat la București, eu în spatele lui”, a spus el.

 
Căpățână mai susține că varianta pe care i-ar fi spus-o fostul avocat al lui Mircea Băsescu să o zică este aceea a împrumutului.
”După ce au apărut în presă acele înregistrări, Mircea Băsescu m-a chemat și avocatul lui de atunci m-a forțat, mi-a spus să declar că am luat banii de la familia Bercea ca împrumut, pentru a-i folosi la Aversa”, susține Căpățână.
 
Mircea Băsescu, fratele fostului președinte Traian Băsescu, a fost condamnat, astăzi, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost acuzat că ar fi primit 600.000 de euro mită de la familia lui Sandu Anghel, decizia Curţii de Apel Constanţa fiind definitivă.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii