Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Albulescu rămâne internat la Timişoara

ro

26 Nov, 2014 21:21 1722 Marime text
Actorul Mircea Albulescu, ajuns în noaptea de luni spre marţi la Serviciul de Urgenţe al Spitalului Judeţean Timişoara, cu dureri în piept, rămâne internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, după ce medicii l-au supus unei coronarografii, dar şi altor analize amănunţite
 
Potrivit medicilor de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, actorul Mircea Albulescu a fost deja supus unei coronarografii, în cursul zilei de marţi, procedură de diagnostic care permite verificarea condiţiei arterelor coronare. De asemenea, potrivit medicilor, i se fac şi alte investigaţii medicale.
 
Mircea Albulescu se afla la Timişoara deoarece luni seară a avut loc în acest oraş spectacolul "Bădăranii", în care actorul joacă. Mircea Albulescu a mai fost internat în ianuarie 2013 la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău pe stradă. Actorul a stat internat o zi, medicii stabilind că acesta a avut tensiunea mărită.
 
Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 80 de ani şi joacă pe scena Teatrului Naţional Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii