Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Albulescu a fost externat din spitalul din Timişoara. Se va interna la Bucureşti

ro

06 Dec, 2014 15:05 2491 Marime text
Actorul Mircea Albulescu a fost externat, astăzi, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, informează Mediafax. Actorul a fost operat pe cord şi se va interna într-un centru de recuperare din Bucureşti.
 
La ieşirea din spital, actorul a glumit cu jurnaliştii care îl aşteptau, spunându-le că nu va merge acasă, ci ”la un spital plin cu fete frumoase”.

"Nu mă duc acasă, mă duc la spital, mă duc la un spital plin de fete frumoase, de băieţi deştepţi, plin de doctori, care toţi îmi vor spune «stai cuminte, stai cuminte, totul o să fie bine». O să fie bine până când? Până joi, bineînţeles. Bine că a trecut o perioadă, nu a fost uşor, nu a fost frumoasă, nu am fost nici devreme acasă. Neapărat să fim cu toţii sănătoşi, neapărat cu toţii să venim la teatru, neapărat cu toţii să citim, să ascultăm, să privim gesturile artistice. E un balsam bun pentru sufletul fiecăruia dintre noi”, a spus Mircea Albulescu, citat de Mediafax.

Amintim că, în noaptea de 24 spre 25 noiembrie, actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Serviciul de Urgenţe al Spitalului Judeţean din Timişoara, acuzând dureri în piept. Medicii de aici l-au transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din municipiu, unde a fost supus, în 26 noiembrie, unei intervenţii chirurgicale pe cord, echipa de medici care l-a operat pe actor fiind condusă de profesorul Marian Gaşpar, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Mircea Albulescu se afla la Timişoara deoarece în 24 noiembrie a avut loc în acest oraş spectacolul "Bădăranii", în care actorul joacă.
Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 80 de ani şi joacă pe scena Teatrului Naţional Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii