Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minori disparuti de la Adapost

ro

03 Jun, 2010 17:54 1727 Marime text

Doi băieţi, în vârstă de 11 şi respectiv 12 ani, sunt daţi dispăruţi de la Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii.

turan_reihan-adrian.jpgPe 23 martie, Reihan-Adrian Turan, având înălţime 1.45 m, greutate 40 kg, constituţie astenică, ten deschis, păr şaten tuns scurt, faţă ovală, ochii căprui, a părăsit Adăpostul şi până la această dată nu a mai revenit. La data dispariţiei băiatul purta pantalon tip blue-jeans de culoare neagră, bluzon cu glugă de culoare bleumarin, pantofi sport de culoare albă.


 

 

marin_nicu.jpgLa aproape o lună, pe 5 aprilie, a dispărut şi Nicu Marin. Minorul, care are o înălţime de 1.35 m, 30 kg, constituţie astenică, ten măsliniu, păr negru tuns scurt, ochii caprui, era îmbrăcat când a dispărut cu bluză de trening de culoare alb cu roşu, pantalon blue-jeans de culoare albastră, pantofi sport.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii