Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minori din Lumina, suspectaţi de tâlhărie şi furt calificat, arestaţi preventiv

ro

14 Nov, 2014 09:14 1988 Marime text
Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat, ieri, Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii minori A.M. şi A.I. pentru săvârşirea a infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat.
 
Conform procurorilor, din probele administrate până în acest moment în cauză s-au reţinut următoarele:
 
În noaptea de 07/08.11.2014, în jurul orei 04.30, în timp ce se aflau pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa, în zona "Dacia", prin întrebuinţarea de violenţe, inculpaţii au deposedat-o pe persoana vătămată R.C. de suma de 60 de lei şi de telefonul mobil marca samsung Galaxy S4, pe care aceasta îl avea în buzunarul de la pantaloni, cauzându-i un prejudiciu în cuantum de 1.900 lei.
 
De asemenea, în noaptea de 09/10.11.2014, în jurul orei 03.00, prin escaladarea unei ferestre de la balcon lăsată deschisă, inculpaţii au pătruns în locuinţa persoanei vătămate I. M.-M., situată în Constanţa, pe strada Barbu Ştefănescu Delavrancea, nr. 76, în timp ce aceasta dormea, de unde au sustras trei laptopuri mărcile "Acer Travel Mate", "Lenovo" şi "Sony Vaio" şi o poşetă în care se afla un portofel ce conţinea acte de identitate şi sumele de 760 euro şi respectiv 800 lei, prejudiciul creat fiind în cuantum de aproximativ 8.700 lei.
 
Minorii, în vârstă de câte 16 ani, din Lumina, fuseseră reţinuţi ieri dimineaţă de poliţiştii constănţeni. Magistraţii au decis, aseară, să îi aresteze preventiv pe cei doi. Ei au primit mandate pe câte 30 de zile şi au fost încarceraţi în arestul IPJ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii