Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi tineri reţinuţi la Mircea Vodă pentru tâlhărie Minor prădat în toiul nopţii

ro

04 Aug, 2015 09:49 1749 Marime text
 
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mircea Vodă au fost sesizaţi, luni dimineaţa, de către un minor, în vârstă de 17 ani, din localitatea Satu-Nou, comuna Mircea-Vodă cu privire la faptul că, în jurul orei 03.20, persoane necunoscute ar fi intrat fără drept în locuinţa sa şi, prin exercitarea unor acte de violenţă şi ameninţări l-au deposedat de o plasma tv, două telefoane mobile, o tabletă electronică şi două joy-stick-uri.
 
Poliţiştii i-au identificat pe Costel Alexandru Gheorghe, de 19 ani şi pe Mădălin Paraschiv, de 19 ani, ambii din localitatea Satu-Nou, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul în valoare de 4.000 lei a fost recuperat în totalitate şi predat păgubitului.
 
Suspecţii au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, pe bază de ordonanţă, emisă de către Secţia 6 Poliţie Rurală Cernavodă, urmând ca azi să fie prezentaţi Judecătoriei Medgidia cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii postului de poliţie Mircea Vodă, cu sprijinul Secţiei 6 Poliţie Rurală în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii