Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minor plecat la colindat…dat dispărut

ro

28 Dec, 2015 12:47 1706 Marime text
Oamenii legii au fost anunţaţi de dispariţia lui Constantin Claudiu Samoilă două zile mai târziu, pe 26 decembrie, de bunicii acestuia. 

'În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că minorul a fost învoit din data de 19 decembrie din cadrul unui centru de ocrotire socială din Piatra Neamţ, pentru a sta la locuinţa bunicilor săi în perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, în seara zilei de 24 decembrie, în jurul orelor 17.00, minorul a plecat de la locuinţa bunicilor, motivând că merge cu colinda, însă nu a mai revenit la domiciliu până în prezent', a declarat subinspectorul Elena Bulgărea. 

Poliţiştii au scotocit împrejurimile, sprijiniţi şi de alte forţe locale, au verificat locurile frecventate de minor şi continuă căutările pentru identificarea acestuia. 

Băiatul are 1,68 metri, greutatea de aproximativ 60 kilograme, are părul şaten, tuns scurt iar ochii sunt albaştri. La data dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu hanorac de fâş de culoare verde, cu glugă, pantalon tip jeans de culoare albastru şi era încălţat cu ghete tip adidas negre

Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii