Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minor dispărut, căutat de polițiști

ro

16 Oct, 2015 09:49 1432 Marime text
Polițiștii din Dolj caută un copil, de 14 ani, care a plecat de la domiciliul său din localitatea Cârna, județ Dolj și nu s-a întors. La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, Cebuc Cristian Florin, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, din localitatea Cârna, județ Dolj și nu s-a întors până în prezent.
Minorul are aproximativ 1.55 m înălţime, 65 de kilograme, constituție robustă, față ovală, ochi căprui, păr negru, tuns scurt.
Semne particulare: o aluniță în partea stângă a bărbiei, o cicatrice în partea stângă a spatelui (operație) și o altă cicatrice pe pulpa piciorului stâng (operație).
La data dispariţiei minorul era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă de culoare galben-portocalie, vestă de culoare neagră, pantalon de culoare albastră, căciulă de culoare portocalie, fiind încălțat cu cizme de cauciuc de culoare albastră.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.


sursa foto: politiaromana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii