Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 - Ministrul Sănătății și-a dat demisia!

ro

09 May, 2016 11:50 1677 Marime text
Se pare că ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, și-ar fi dat demisia din funcție după scandalul dezinfectanţilor.  Deocamdată informaţia nu este oficială, ci a fost furnizată presei de anumite surse. 

De altfel, premierul Dacian Cioloș anunțase că va participa astăzi la prima reuniune a grupului de lucru pe sănătate, unde urma să aibă o discuție mai amplă cu un grup de experți.

Este evident că s-a căutat un "acar Păun" pentru a mai închide gura presei. Rămâne să aflăm oficial ce şi cum. 


UPDATE 2, ora 12.33:
 

Ministrul demisionar al Sănătății, Patriciu Achimaş Cadariu, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că a demisionat din cauza unor diferențe de abordare.

„În această dimineață am avut o discuție cu premierul Dacian Cioloș. Există diferențe de abordare, motiv pentru care am decis să-mi înaintez demisia. Principala noastră preocupare o reprezintă siguranța pacienților în condițiile repectării legii, De aceea, am ales să facem analizele care puteau fi făcute cel mai rapid”, a explicat Patriciu Achimaş Cadariu, potrivit Antena3.


UPDATE 1, ora 12.33:


Premierul Dacian Cioloș a acceptat demisia ministrului Sănătății și urmează să facă o altă propunere pentru această funcție.
 
"Am acceptat astăzi demisia domnului Patriciu Achimaș-Cadariu din funcția de ministru al Sănătății. În perioada următoare, voi înainta domnului președinte al României, Klaus Iohannis, propunerea pentru un nou ministru al Sănătății", precizează premierul, într-un comunicat.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii