Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătății merge, mâine, cu premierul la Spitalul din Pitești

ro

18 Feb, 2016 22:00 1135 Marime text
 
Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a declarat, în această seeară, la o televiziune, că mâine se va deplasa împreună cu premierul Dacian Cioloș la Spitalul de Pediatrie din Pitești.
 
„Mâine voi merge cu premierul, este direct interesat de acest lucru și vom face o vizită la Spitalul de Copii din Pitești pentru a vedea în totalitate situația de acolo și de a vedea în ansamblu situația. (...) Trebuie să vezi situația în teren dincolo de situația anchetei epidemiologice care se desfășoară fără doar și poate, dincolo de aceasta probabil că o anchetă socială nu strică niciodată. Pur și simplu, a vedea nevoile acelor oameni pentru că până la urmă pentru oameni facem aceste lucruri, nu pentru a găsi bacteria respectivă. Poate că în alergătura ultimilor ani s-au pierdut multe măsuri normale igienice. Probabil că școala nu ne învață suficient. (...) Este întotdeauna și componentă de igienă atunci când apar lucrurile acestea, dar nu neapărat din vina părinților. Lucrurile acestea pot să apară chiar și în situația unei igiene corecte. Trebuie să facem profilaxia", a afirmat ministrul.
 
De asemenea, a precizat că nu este cazul emiterii unei alerte de călătorie pentru județul Argeș întrucât nu au apărut cazuri noi.
 
Sursa foto: ghidcabinet.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii