Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Petrescu se va întâlni cu hotelierii şi cu autorităţile locale de pe litoral

ro

19 Apr, 2012 16:00 924 Marime text

Administraţia Naţională 'Apele Române' a asigurat Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului că plajele vor fi amenajate de 1 mai iar celelalte responsabilităţi pentru deschiderea sezonului estival în condiţii optime aparţin patronilor şi autorităţilor locale, a declarat, joi, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Cristian Petrescu, la o conferinţă de presă.
'Plajele depind de Apele Române, care ne-a asigurat că plajele vor fi pregătite la 1 mai, salubritatea depinde de autoritatea locală, hotelurile sunt private, agenţiile de turism sunt la rândul lor private. MDRT se poate ocupa de promovare. Ceea ce depinde de noi facem şi eu zic că facem bine', a afirmat Cristian Petrescu.

Acesta a precizat că în 30 aprilie va avea o întâlnire cu hotelierii şi cu autorităţile locale de pe litoral.

'Vorbim tot timpul cu hotelierii, suntem în contact permanent cu asociaţiile patronale. Pe de altă parte, Ministerul Turismului nu poate să asigure că angajaţii se comportă astfel încât turiştii să fie multumiţi de servicii. Este o problemă de management a fiecărui operator hotelier. Altfel, standardele în turism sunt pe număr de stele, pe tot felul de servicii oferite, iar controalele ministerului se pot adresa doar către aceste lucruri. MDRT nu poate verifica modul în care se achită serviciile oferite, din păcate nu se poate cuantifica în aşa fel încât să poată interveni pe vreo cale legală', a adăugat Petrescu.

 http://www.agerpres.ro/media/index.php/economic/item/116985-Petrescu-MDRT-Apele-Romane-asigura-ca-plajele-vor-fi-pregatite-de-1-mai.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii