Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Justiţiei Discut săptămâna viitoare cu procurorii CSM despre numirea noului şef al DIICOT

ro

06 Jan, 2015 17:31 1313 Marime text
Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat, azi, că se va întâlni, săptămâna viitoare, cu membrii Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a stabili varianta cea mai bună cu privire la viitorul șef al DIICOT, relatează Bursa.ro.

"O să discut cu membrii Consiliului, de săptămâna viitoare, după ce se va încheia procesul de alegeri", a spus Robert Cazanciuc, după şedinţa de plen a Consiliului Superior al Magistraturii, în care a fost aleasă noua conducere a CSM.

Amintim că, în 15 decembrie 2014, Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru că, în calitate de reprezentant al Ministerului Justiţiei la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, împreună cu ceilalţi membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, ar fi aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, în 2011, despăgubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

CSM a dispus, în 16 decembrie, suspendarea Alinei Bica din funcţia de procuror al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după trimiterea acesteia în judecată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii