Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Justiției confirmă că este o situație de criză în penitenciare

ro

14 Jul, 2016 12:25 1166 Marime text
Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat, astăzi, că nu a luat în calcul solicitarea demisiei șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor, deoarece în prezent este o situație de criză și nu se iau măsuri administrative în astfel de cazuri.
 

"Nu servește nimănui acum să avem o schimbare a conducerii ANP, ceea ce nu înseamnă că nu evaluez foarte serios performanța managerială a conducerii ANP. De altfel să știți că lucrez și pentru schimbarea condițiilor de evaluare a performanței la nivelul ANP, dar, repet, nu pe criză, lucram la asta dinainte", a spus ministrul Prună, la sediul CSM.

 
Raluca Prună a adăugat că nu este mulțumită de conducerea ANP, fapt pe care l-a mai afirmat în public, însă trebuie să respecte anumite reguli în ceea ce privește evaluarea acesteia.
 

"Avem niște reguli în această țară, trebuie să lucrez cu această instituție și cred că este în interesul persoanei condamnate, pentru că noi, sigur, facem rating aici, dar interesul prim este al persoanei condamnate, al victimelor de care noi uităm și al societății în sens larg ca Ministerul Justiției, ministrul să conlucreze cu ANP", a afirmat ea.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii