Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul interimar Blaga i-a eliberat din functie pe adjunctii DGIPI

ro

16 Oct, 2009 20:41 1025 Marime text

Ministerul interimar de Interne Vasile Blaga a semnat astăzi eliberarea din funcţiile de adjuncţi ai directorului general al DGIPI a comisarului şef Păun Iordache şi a comisarului şef Trosca Florin, în locul lor fiind numiţi Bujor Florescu şi Robert Marin.

Chestorul de poliţie Bujor Florescu era adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române. Numele comisarului Robert Marin a fost vehiculat, în presă, în aprilie, pentru o funcţie în DGIPI, după plecarea lui Virgil Ardelean la conducerea Direcţiei.Dan Nica a spus la Realitatea Tv "Tot ceea ce înseamnă conducerea acestei instituţii a fost schimbată, aşa că şi acest serviciu de informaţii se află complet sub tutela lui Traian Băsescu", a spus Nica.

Gelu Drăjneanu şi-a dat demisia în ziua revocării lui Dan Nica. În locul său, la conducerea DGIPI a fost desemnat Ştefan Zaharia Pop

Tot joi seara, presedintele Traian Basescu a afirmat ca Dan Nica a pus DGIPI la dispozitia lui Marian Vanghelie, Dumitru Iliescu şi Cătălin Voicu, în ciuda faptului că a avut o discuţie cu el la care i-a spus să nu facă acest lucru relateaza NewsIn.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii