Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În dosarul Murfatlar Ministrul Finanțelor Publice a acceptat demisiile secretarului de stat Mariana Vizoli și a șefului Antifraudă, Daniel Diaconescu

ro

21 Oct, 2016 12:47 2946 Marime text
Ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu, a acceptat demisiile celor doi reprezentanți ai Ministerului Finanțelor Publice și ANAF, după ce procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 20 octombrie 2016, față de aceștia.
 
„Am spus-o încă de la începutul mandatului meu, Ministerul Finanțelor Publice și ANAF sunt printre cele mai importante instituții din România, iar reprezentanții lor trebuie să fie mai presus de orice suspiciune. Asupra integrității membrilor din conducerea Ministerul Finanțelor Publice și ANAF nu trebuie să existe nicio urmă de îndoială”, a spus ministrul Finanțelor, Anca Dragu, conform unui comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
„ANAF a pus la dispoziția DNA toate documentele solicitate și va continua să ofere toate informațiile necesare pentru finalizarea anchetei”, se precizează în comunicatul citat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii