Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Energiei, ​Victor Vlad Grigorescu, anchetat de ANI

ro

21 Sep, 2016 16:31 2268 Marime text
Agenția Națională de Integritate (ANI) va proceda la evaluarea declarațiilor de avere depuse de către ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu, anunță stiripesurse.ro.

Potrivit ANI, ministrul a obţinut sume importante de bani din cedarea folosinţei unui bun mobil valoros, către un offshore din insulele britanice Turks & Caicos. Problema nu este că a încasat cel puţin 791.500 lei din cedarea în două rânduri a acelui bun către un offshore, ci faptul că nu este trecut în nicio rubrica din declaraţiile de avere.

În declaraţia de avere semnată pe 17 decembrie 2015, la scurt timp după numirea în funcţia de ministru al Energiei, Victor Grigorescu arăta că a încasat 568.050 (fără precizarea de lei sau euro) din cedarea folosinţei, fără să ofere alte amănunte legate de bunuri şi sursa venitului. Aceasta în condiţiile în care la rubrica „Venituri din cedarea folosinţei bunurilor" trebuie completat: sursa venitului (nume, adresă), obiectul generator de venit şi venitul anual încasat, anunță Antena 3.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii