Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Elisabeta Lipă îi urează succes naționalei în meciul cu Albania –„Mi-aș fi dorit o victorie”

ro

16 Jun, 2016 08:38 2083 Marime text
Elisabeta Lipă, ministrul Tineretului și Sportului, a postat pe platforma de socializare Facebook un mesaj de susținere pentru tricolori. Aceasta i-a felicitat pe jucătorii de fotbal din echipa națioanlă a României care au jucat aseară cu Elveția (unde scorul a fost de 1-1), în cadrul EURO 2016.
 
Ministrul le-a urat succes la meciul împotriva Albaniei care va avea loc duminică, începând cu ora 22.00.
 
„Mi-aș fi dorit o victorie a băieților noștri în meciul cu Elveția, de la Campionatul European de fotbal, dar până la urmă este bun și un egal, în condițiile în care am întâlnit o echipă foarte bine pregătită. Acest rezultat ne menține șansele de calificare, așa că, băieți, capul sus! Totul depinde de voi, duminică trebuie să câștigați cu Albania. Felicitări pentru cum ați luptat, felicitări și minunaților suporteri români, care au fost cu adevărat cel de-al 12-lea jucător! Hai, România!”, a fost mesajul scris de Elisabeta Lipă pe pagina oficială de Facebook.
 
Vă reamintim că tricolorii au terminat meciul de seara trecută la egalitate cu echipa Elveției, cu scorul de 1-1, pe stadionul „'Parc des Princes” din Paris, într-un meci din Grupa A la EURO 2016. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii