Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Educației, Mircea Dumitru Avertisment pentru școlile din România

ro

20 Aug, 2016 17:02 2124 Marime text
Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a anunţat, prin intermediul Facebook, că a primit mai multe sesizări privind unele numiri prin detaşasare care au fost făcute în unele instituţii de învăţământ şi a precizat că nu va ezita să trimită Corpul de Control să verifice modul în care se fac numirile directorilor în şcoli.

„Am primit în ultimele zile mai multe sesizări referitoare la modul în care, în unele județe, se petrec numirile prin detașare ale directorilor de școli.
Atrag atenția tuturor inspectorilor școlari generali că numirile directorilor trebuie să țină seama exclusiv de competențele și de integritatea persoanelor în cauză.
Nu voi ezita să trimit corpul de control pentru a verifica sesizările primite și să iau măsuri ferme în situațiile în care inspectorii școlari numesc directorii pe alte criterii.
Precizez că în cel mai scurt timp vom demara concursurile pentru directorii de unități de învățământ, astfel încât să punem capăt practicilor care, an de an, au afectat profund școala”, se arată în mesajul postat de Mircea Dumitru. 





Sursă: Facebook
Sursă foto: romaniatv.net
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii