Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Bostan susţine că nu sunt programate concedieri la Poştă, dar cere reguli

ro

19 Jan, 2016 00:01 2080 Marime text
Ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, a declarat, în această seară, la televiziunea naţională, că Poşta Română are nevoie de un plan strategic pe termen lung pentru a atrage investitori. Acesta a afirmat că nu sunt planificate concedieri colective, dar dacă cineva nu-şi face treaba şi nu respectă regulile, va fi concediat: "Voi lua măsurile de care este nevoie".
 
Ministrul s-a declarat nemulţumit de actualul plan al managementului Poştei, dar a subliniat că este un pas înainte faţă de anii trecuţi: "Poşta are nevoie de investiţii masive. Pentru a atrage aceste investiţii, este nevoie să ai un plan. Faptul că nu a existat un plan explică eşecul privatizării. E nevoie de un plan serios, credibil, pentru ca investitorii să vină. În trei luni vom avea acest plan".
 
El a arătat că "Poşta a fost o vacă de muls pentru toate regimurile politice''. Despre Afacerea Microsoft, Marius Bostan a explicat că aceasta nu ar fi trebuit să existe în România: "Eu aş cere companiei să facă o ofertă specială pentru statul român. Să fie totul la vedere. Să existe nişte licenţe standard pentru toată administraţia din România".


sursa foto: youtube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii