Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor în vizită de lucru la Spitalul Universitar 'Dr. Carol Davila' din Bucureşti

ro

04 Jan, 2018 15:39 1618 Marime text
Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, a făcut joi, 4 ianuarie, o vizită de lucru la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' din Bucureşti (SUUMC).

Mihai Fifor s-a întâlnit cu echipa de conducere a spitalului, a discutat cu directorul general, generalul de brigadă medic conf. univ. dr. Florentina Ioniţă, despre activităţile curente ale spitalului, a analizat stadiul proiectelor de modernizare, amenajare a clădirilor şi infrastucturii (instalaţii de apă, lumină, canalizare etc).

Un alt subiect de pe agenda întâlnirii a fost planul de modernizare şi extindere al SUUMC pentru care s-a decis, încă de anul trecut, alocarea fondurilor necesare realizării studiului de fezabilitate şi elaborării proiectului.

Prin aplicarea Legii nr. 167/ 2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 346/ 2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale, Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' este în subordinea nemijlocită a ministrului apărării naţionale.

SUUMC îndeplineşte dubla misiune - de spital regional, pe timp de pace, care asigură un act medical performant, şi de unitate medicală militară ROL 4, pe timp de război, capabilă să acorde asistenţa medicală la standardele solicitate de aliaţii noştri din cadrul NATO.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii